FR    EN    PT

Layout of the town hall public areas - PLOUZANE (29)

CoBe-plouzane-public2
CoBe-plouzane-public3
CoBe-plouzane-01
CoBe-plouzane-08
CoBe-plouzane-04
CoBe-plouzane-09
Exit full screenEnter Full screen
 previous arrow
 next arrow

The public space project allows the new Plouzané Town Hall to be staged by integrating the constraints of accessibility, use and parking, while respecting the spirit of the Breton bocage.

The transformation of the relief creates a slight folding of the land which supports the overall slope of the site. These vegetated borders echo the wooded landscape and recall the remnants of the bocage that dot the commune.

Photos Patrick H Muller

Contracting authority

Brest Métropole, City of Plouzané

Project management

Nomade Architects, CoBe, Grontmij

Program

Construction of the new Plouzané town hall and its surroundings

Missions

Complete project management of public spaces

Surface

1 ha

Cost

2 M€

Delivered September 2018